Muur

Home > Muur

Muur

U kunt een muur laten zetten van betonblokken, glasblokken of bijvoorbeeld een houten frame afgewerkt met gyproc of mdf platen. Deze laatste optie is lichter dan bijvoorbeeld betonblokken. 
Ik kan u perfect adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. In welke ruimte wenst u de muur? Heeft u een houten of een betonnen vloer?
Wenst u nadien de muur te voorzien van behang of wilt u de muur in de door u gewenste kleur sausen of laten sausen? Wellicht moeten er wandtegels geplaatst worden? Of een deur? Alles is mogelijk.
Wilt u uw keuken bij uw kamer trekken en moet er een opening in de muur gemaakt worden? Is het een draagmuur dan moet er een latei geplaatst worden. Vraag  naar de mogelijkheden.
Om uw elektriciteitsdraden of bijvoorbeeld leidingen weg te werken kunt u een koof laten maken.

Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op de pagina's van gyproc, behangen en wandtegels vindt u onze standaard prijzen of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden. Voor het plaatsen van een latei of koof maak ik graag een vrijblijvende offerte.

 

Behangen

Gyproc

gyproc-plaatsen-2

Koof maken

Latei plaatsen

latei-smal-5

Muur bouwen

Wandtegels zetten

Logo Uw Rechterhand BV

Informatie aanvragen:

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mij bellen: 06-55183815 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het landelijke nummer 0900-899-899.6 (geen extra belkosten) bellen. Doordat zij de telefoon voor mij aannemen kan ik ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Mailen kan natuurlijk ook naar het landelijke e-mailadres: info@uwrechterhand.nl. Uw Rechterhand zorgt ervoor dat ik dezelfde dag uw boodschap krijg.